Pályázat

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Operatív program: Államreform Operatív Program
Projekt címe: "Vizsoly Község polgármesteri hivatal szervezetfejlesztése a megújuló közszolgálat igényei szerint"
Szerződés száma: ÁROP-1.A.2/A-2008-0221
Projekt idôtartama: kezdés: 2009.06.01 befejezés: 2011.01.31

A projekt támogatásának összege: 17.716.000 Ft
Kedvezményezett megnevezése és adatai: Vizsoly Község Önkormányzat
3888. Vizsoly, Szent János u. 155; www.vizsoly.hu
Projekt felelős: Bihi Miklós
Elérhetőségek: 06-70-316-9333, bihimiklos@t-online.hu

Közreműködő szervezet:
Váti Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. FPÜ-ÁROP-EKOP Igazgatóság; 1016 Budapest, Gellérthegyi u. 30-32. www.vati.hu
Szakmai megvalósító:
Jegyzők Országos Szövetsége, 6300 Kalocsa, Szent István király u. 35.

PROJEKT LEÍRÁSA:
A projekt célja új szervezési működési kultúra széleskörű elterjedése a polgármesteri hivatalban, a stratégiai menedzsment, az eredményességi szemlélet és a költséghatékonyság megerősítésével. Az elvárt eredmények a következők: javul a döntési folyamatok megalapozottsága, átlátható információáramlás biztosítja a döntési folyamat szereplőinek tájékozottságát, a döntésekről a partnerek tájékoztatása gyors és érthető. Megvalósul a civil szervezetek minél teljesebb körű bevonása a döntéshozataltól a megvalósításig. Növekszik a hivatalok szakmai munkájának a minősége korszerű informatikai folyamattámogatások alkalmazásával, javul a gazdasági feltételek elemzésének képessége, erősödik a távlati gondolkodás képessége, a stratégiai szemlélet, javul az önkormányzat által nyújtott közszolgáltatások minősége növekszik az önkormányzat által nyújtott szolgáltatások állampolgár-központúsága, a fejlesztések fenntarthatóságát biztosító szervezeti kultúra alakul ki.
A projekt megvalósítása segítségével nő a szervezet fejlesztés által érintett, bevont főállású munkavállalók száma, 14 folyamat felülvizsgálata, 10 átalakított szervezeten belüli eljárás valósul meg, a hivatal dolgozóinak oktatása és képzése az informatikai fejlesztés és a közszolgálat igényeinek megfelelően és növekszik az információs bázisba, döntéshozatalba bevont intézmények, partnerek száma. A célok között szerepel a társadalmi kohézió erősítése- a fejlesztésnek köszönhetően a hivatalé működése, szervezeti rendje fejlődik a modern szolgáltató közigazgatás követelményeinek megfelelően, s javul az állampolgárok, intézmények és a partnerek elégedettsége, hozzájárulva ezáltal a társadalmi és gazdasági fejlődéshez is.

 

Vizsolyi Idegenforgalmi és Ifjúsági Központ

Mezei Olivér készítette a biblia éve tiszteletésre, melyet a faluház
szentelésekor ajándékozott a katolikus plébánosnak, a református lelkésznek
és a polgármesternek.

 

 

© 2003 - 2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.