A Biblia Hete Vizsolyban
Képes beszámoló

2008. augusztus 10. - harmadik nap
(vasárnap); KÉPGALÉRIA

2008. augusztus 10-én, vasárnap délelőtt a történelmi egyházak ünnepi szentmisére várták a helyi hívek mellett a Biblia Hetének rendezvényeire érkezett vendégeket is.

Délben több száz érdeklődő gyűlt össze a temetőben, hogy megcsodálják a kivitelezésében is fantasztikus új lélekharangot, és részt vegyenek a felszentelési ünnepségen, melyre a református és a római katolikus Egyházközség lelkipásztorainak szolgálatával került sor.

Délután a Református gyülekezeti teremben a gyermekek részére Biblia vetélkedő volt szervezve, a 16 éven felüliek pedig Interaktív Színházban, és Filmklubban szórakozhattak.

A délutáni kellemes időben a szabadidőparkban jó volt a hangulat. A "Játszóház" program keretében a gyerekeket ugrálóvár, arcfestés és többféle önfeledt játéklehetőség várta.

Kora este a BPA Gospel Team Kórus előadásával kezdődött az esti program, melyet a nagy sikerrel szereplő vizsolyi Tinisztárok műsora követett. A helyi fiatal tehetségeket Várhegyi Gábor könnyűzenei koncertje követte.

Az esti koncertre összegyűlt vizsolyiakhoz a szomszédos településekről több száz érdeklődő csatlakozott.

Az estét, a Biblia Hetének sztárvendége: Komáromi István élő koncertje zárta, aki a közönséget is bevonva fergeteges hangulatot teremtett műsorával.

 

Vizsolyi Idegenforgalmi és Ifjúsági Központ

Mezei Olivér készítette a biblia éve tiszteletésre, melyet a faluház
szentelésekor ajándékozott a katolikus plébánosnak, a református lelkésznek
és a polgármesternek.

 

 

© 2003 - 2022 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.